Göktaş Ortaokulu

Vizyon: ÜLKE DÜZEYİNDE;EĞİTİMDE BİR ADIM ÖNCE,BİR ADIM ÖNDE OLMAKTIR

Misyon: EĞİTİM VERMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZİN,İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ ÇAĞIN GEREKLERİNİ YERİNE GETİRECEK ŞEKİLDE,BİLİMSEL TEMELLERE DAYANAN KALİTELİ EĞİTİM HİZMETİ SUNMAK VE BUNU SÜREKLİ GELİŞTİRMEK.

Başarılar: 2018-2019 Eğitim öğretim yılında iki öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini kazanmıştır. 2019-2020 Eğitim öğretim yılında iki öğrencimiz fen lisesi; bir öğrencimiz de sosyal bilimler lisesini kazanmıştır. Bir öğrencimiz de Fen Lisesi puanı almıştır. 2020-2021 Eğitim öğretim yılında bir öğrencimiz Fen Lisesini kazanmıştır. 2022-2023 Eğitim öğretim yılında 2 öğrencimiz Anadolu Lisesi, 2 öğrencimiz Diyarbakır Spor Lisesini kazanmıştır.

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ 8:20 DERS BİTİŞ SAATİ 14:30
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ TURNUVASI FUTBOL TURNUVASI KOŞU YARIŞMALARI, EĞİTSEL OYUN PARKURLARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (552) 5912180

WEB - https://derikgoktasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Göktaş Mahallesi Derik/MARDİN

Öğretim Şekli :TAM GÜNLÜ NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - GÖKTAŞ MAHALLESİ DERİK/ MARDİN

Adres - Göktaş Mahallesi Derik/MARDİN

Ulaşım Okulumuzun olduğu mahalleye servis gitmekte olup ulaşım anlamında sıkıntı yaşanmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 27 km il merkezine 87 kmdir.